[Update II] Nieuwjaarsduel eindigt in gelijkspel

door Bart Veenstra 12

[Update II] Nieuwjaarsduel eindigt in gelijkspel

door Bart Veenstra 12

Laatst geüpdatet

Enkele oud-spelers van Ajax nemen het zaterdagmiddag in het kader van de jaarlijkse nieuwjaarswedstrijd namens de ex-internationals op tegen de Koninklijke HFC. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

Andy van der Meijde, Martijn Reuser, Michel Kreek en Simon Tahamata zijn bijvoorbeeld van de partij. Ook Michael Mols en Denny Landzaat, die beiden een verleden hebben in Amsterdam, zullen meedoen. Andere aanwezigen zijn Glenn Helder, Sander Westerveld, Ben Wijnstekers, Barry Opdam en Andwele Slory.

De ex-internationals nemen het op tegen het team van de Koninklijke HFC dat uitkomt in de derde klasse zaterdag. De club heeft ook nog een elftal dat uitkomt in de Tweede Divisie, maar daar wordt dus niet tegen gespeeld.

Update - 14.20 uur (5 januari 2019) - Van der Meijde mist duel door getrokken kies

Voormalig Ajacied Andy van der Meijde moet het duel van de oud-internationals tegen Koninklijke HFC aan zich voorbij laten gaan. De reden voor zijn afwezigheid is een getrokken kies, zo meldt De Telegraaf zaterdagmiddag.

Update II - 16.45 uur (5 januari 2019) - Nieuwjaarswedstrijd eindigt in gelijkspel

De jaarlijkse nieuwjaarswedstrijd tussen de Koninklijke HFC en de oud-internationals is geëindigd in een 3-3 gelijkspel. Namens Oranje wisten Romano Denneboom, Andwele Slory en oud-Ajacied Martijn Reuser te scoren. Naast de hierboven genoemde namen waren ook oud-Ajacieden Sjaak Swart, Bryan Roy en Rob Witschge van de partij.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties