[Update] Ajax Vrouwen ontmoeten PSV op 18 april in bekertoernooi | Ajax Showtime

[Update] Ajax Vrouwen ontmoeten PSV op 18 april in bekertoernooi

door Jesse ter Haar 1

[Update] Ajax Vrouwen ontmoeten PSV op 18 april in bekertoernooi

door Jesse ter Haar 1

Laatst geüpdatet

De Ajax vrouwen nemen het in de halve finale van het KNVB Bekertoernooi op tegen PSV. Dat werd zaterdagavond bekend tijdens de loting op ESPN. Het betreft een uitwedstrijd voor de dames, die plaats zal vinden op 16, 17 of 18 april.

De dames bereikten de halve finale door in de kwartfinale met 1-2 af te rekenen met de vrouwen van sc Heerenveen. Doelpuntenmakers destijds waren Marjolijn van den Bighelaar en Nikita Tromp. PSV won in de kwartfinale met 3-0 van PEC Zwolle.

De Ajax Vrouwen zijn nog altijd de regerend bekerwinnaars. Na drie succesvolle bekercampagnes op rij, van 2017 tot en met 2019, werd het toernooi van 2019/20 niet uitgespeeld vanwege het coronavirus. Zodoende zullen de Amsterdammers jagen op hun vierde bekerwinst in vijf seizoenen.

Update - 18.00 uur (2 maart 2021) - Ajax Vrouwen ontmoeten PSV op 18 april in bekertoernooi

De Ajax Vrouwen nemen het op zondag 18 april in het bekertoernooi op tegen PSV. De loting was al langer bekend, maar de datum kwam dinsdag via Ajax.nl naar buiten. De aftrap in de halve finale van de beker zal die dag om 12.15 uur plaatsvinden. De ontmoeting is met live beeld te volgen via ESPN. De andere halve finalisten zijn FC Twente en ADO Den Haag. Ajax of PSV ontmoet één van hem in de bekerfinale, welke op 5 juni gepland staat.

Denk jij dat Ajax met 0-2 wint op bezoek bij sc Heerenveen? Zet in en krijg 8,50 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties