Traore: 'Plezier om met Dolberg samen te spelen'

door Bart Veenstra 15

Bertrand Traoré vindt het plezierig om samen in de aanval te spelen met Kasper Dolberg, zo vertelt hij in gesprek met Ajax TV. De Burkinees was donderdagavond goed voor de assist bij het doelpunt van de Deen, die daarmee zorgde voor de overwinning van Ajax tegen Standard Luik (1-0).

'Het was een belangrijke wedstrijd voor ons. We waren de Europa League goed begonnen met een overwinning in Athene. Dus het was belangrijk om zo door te gaan', begint Traoré, die vertelt wat er goed ging in de eerste helft. 'Gewoon voetballen. En genieten. Snel rondspelen, één, twee keer raken, Dat deden we in de eerste helft. We werden daarin beloond met een mooie goal van Dolberg.'

'Hij is een fantastische speler. Hij heeft een goede balbehandeling. Dus het is een plezier om met hem samen te spelen. Ik kan de combinatie met hem aangaan. Het was opnieuw een goede wedstrijd voor hem vanavond', vervolgt de aanvaller, die zelf vindt dat hij nog beter kan. 'Ik ben nog jong en ik ontwikkel me nog iedere wedstrijd. Ik leer ook iedere dag op de training. Om zo te blijven spelen moet ik blijven werken met het team en aan iedereen wennen. Dan kunnen we samen mooie dingen bereiken dit seizoen.'