Timber schrijft persoonlijke doelen op: 'Heb het gevoel dat het werkt'

door Jesse ter Haar 10

Bron Ajax Life

Timber schrijft persoonlijke doelen op: 'Heb het gevoel dat het werkt'

door Jesse ter Haar 10

Bron Ajax Life

Laatst geüpdatet

Jurriën Timber is een voetballer die concrete doelen stelt voor zichzelf, zo laat hij blijken in een interview met Ajax Life. De verdediger blijkt een groot papieren vel op zijn kamer te hebben hangen met daarop doelen die alleen hij kent.

Het zijn persoonlijke doelen en daarom houdt hij ze dan ook voor zichzelf. Zelfs Erik ten Hag en de rest van de technische staf weten niet wat er op papier staat. 'Natuurlijk praat ik met ze over mijn ontwikkeling, maar ik stap niet op de trainer af met de boodschap dat ik een bepaald doel heb en het daar over wil hebben. Het gaat dan meer over het proces om het doel te halen.'

'Met teamgenoten gaat dat hetzelfde. Misschien hebben ze niet eens door dat het over een van mijn doelen gaat als ik ze iets vraag', merkt hij op. Drie of vier keer per week kijkt Timber naar de door zichzelf gestelde doelen en het geeft hem een goed gevoel. 'Ik doe het nu voor het derde jaar en heb het gevoel dat het werkt', zegt hij.

Er is een nieuwe voorraad van het Bob Marley-Ajax-shirt beschikbaar in de Ajaxshop! Pre-order het derde shirt van Ajax hier!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties