Timber: 'Af en toe kwam de bal tegen een vaas of de televisie'

door MelleGoekoop 0

Bron Ajaciedjes

Timber: 'Af en toe kwam de bal tegen een vaas of de televisie'

door MelleGoekoop 0

Bron Ajaciedjes

Laatst geüpdatet

Jurriën Timber zou het liefst gedachten willen lezen, zo geeft hij aan in gesprek met Ajaciedjes, het Ajax Kids Clubblad. De jonge verdediger brak dit seizoen door bij Ajax en daar komt ook de nodige populariteit bij kijken. Bij de jongere Ajacieden is dat ook het geval en zij hadden enige vragen aan Timber.

Over de vraag of hij gedachten van anderen zou willen lezen of in de toekomst kunnen kijken, moest Timber lang nadenken. 'Ik kies voor gedachten lezen. Het kan wel handig zijn om te weten wat de trainer over mij denkt. En ook zou ik wel eens de gedachten van Daley Blind willen lezen, bij moeilijke situaties in een wedstrijd. Daar kan ik natuurlijk onwijs veel van leren!', antwoord hij bedachtzaam.

Een andere vraag was of zijn moeder vroeger wel eens zijn bal afpakte als straf. 'Zeker! Mijn broer Quinten en ik wilden altijd graag voetballen. We deden dat ook wel in huis… Dat vond mijn moeder wel vervelend. Logisch, want af en toe kwam de bal tegen een vaas of de televisie. Dan werd mijn moeder wel gek, ja… Dan waren we de bal wel even kwijt.'

Formule 1-fan? Download dan de gloednieuwe F1 Maximaal-app. (ANDROID-iOS)

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties