Tete: 'Speelden niet onze beste wedstrijd'

door SJvanveen 6

Tete: 'Speelden niet onze beste wedstrijd'

door SJvanveen 6

Laatst geüpdatet

Kenny Tete is van mening dat Ajax niet de winst verdiende vandaag tegen FC Utrecht. De Amsterdammers verloren met 1-0 in de Galgenwaard. 'We speelden niet onze beste wedstrijd. We creëerden heel weinig. We hadden best veel de bal, maar zodra we voorin kwamen, mislukte het een beetje', vertelt Tete in gesprek met Voetbal Primeur.

De rechtsback, die ditmaal in een defensie met drie man speelde, vond het lastig spelen tegen FC Utrecht. 'We geloven nog steeds in dit systeem. Opbouwend en aan de bal zijn we op deze manier beter. Maar het is vandaag niet gelukt.'

Of de wanvertoning van Ajax te maken had met de Europese ontmoeting met Molde FK afgelopen donderdag, vindt Tete van niet. 'We hebben een fitte groep, denk ik. We hebben dat al vaker gehad, spelen op donderdag en dan weer vroeg op zondag', doelt Tete op de eerdere gewonnen wedstrijd bij Vitesse (1-3). 'Toen hebben we het ook laten zien. Dus daar lag het niet aan. We wilden volle bak gaan vandaag, de punten meenemen naar Amsterdam, dan is dit zeker een harde klap', sluit Tete af.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties