Ten Hag positief over het Europese succes van zijn collega's: 'Het is algehele niveau is omhoog gegaan'

door BasVelzel 28

Bron AS

Ten Hag positief over het Europese succes van zijn collega's: 'Het is algehele niveau is omhoog gegaan'

door BasVelzel 28

Bron AS

Laatst geüpdatet

Erik ten Hag vindt het mooi dat Feyenoord de finale van de Conference League heeft gehaald. De oefenmeester ziet daarnaast over het algemeen een positieve verandering in het Nederlandse voetbal en onder de Nederlandse trainers.

'Het is natuurlijk geweldig voor Feyenoord!', laat de oefenmeester weten tijdens de persconferentie voor de wedstrijd tegen AZ. 'Nederland heeft jarenlang achter de feiten aangelopen in Europa. De kentering is duidelijk zichtbaar. Eerst Ajax met de Europa League-finale en nu Feyenoord met de Conference League-finale.

'Ook met Giovanni van Bronckhorst als Nederlandse trainer in de finale van de Europa League. De zorgen over de Nederlands trainersgilde is echt in de hoek gezet', laat de oefenmeester positief over zijn collega's weten.

Verandering in het Nederlandse voetbal

Wat Ten Hag over het algemeen opvalt is dat er veel anders is geworden in het Nederlandse voetbal. 'Er zijn nu veel ploegen die elkaar uitdagen, zeker bij de bovenste ploegen. Je ziet ook dat niet iedere ploeg 4-2-3-1 meer speelt, er zijn nu ook andere systemen. De ploegen hebben elkaar geïnspireerd en er is een winnaarsmentaliteit ontstaan. Het algehele niveau is omhoog gegaan.'

Weet Tadic, Berghuis of Klaassen namens Ajax te scoren in de uitwedstrijd tegen AZ? Check hier de odds!

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Meer wedtips vind je op www.sportbookies.nl.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties