Tagliafico vol vertrouwen: 'Het is zeker nog niet gespeeld' | Ajax Showtime

Tagliafico vol vertrouwen: 'Het is zeker nog niet gespeeld'

door Thijs Zwagerman 3

Tagliafico vol vertrouwen: 'Het is zeker nog niet gespeeld'

door Thijs Zwagerman 3

Laatst geüpdatet

Nicolás Tagliafico heeft nog altijd vertrouwen in een goede afloop van het tweeluik met AS Roma. De Argentijnse linksback vond Ajax in het heenduel een goede wedstrijd spelen en verwacht dat zijn ploeg donderdagavond opnieuw een hoog niveau kan halen.

‘Ik denk dat we een goede wedstrijd hebben gespeeld in Amsterdam, ondanks dat we op een ander resultaat hadden gehoopt. In de kleedkamer zeiden we ook dat we goed speelden. Door twee fouten van ons in beide strafschopgebieden is de wedstrijd uiteindelijk beslist’, blikt Tagliafico, doelend op de gemiste strafschop van Dusan Tadić en de blunder van Kjell Scherpen, in gesprek met Tutto Mercato Web terug op het heenduel in de Johan Cruijff ArenA.

De verdediger heeft er echter veel vertrouwen in dat Ajax alsnog doorstoot tot de halve finale van de Europa League. ‘Het is zeker nog niet gespeeld. Wij zullen proberen om meteen de eerste goal te maken, zodat we de schade kunnen herstellen. Aan de andere kant zal AS Roma wat defensiever spelen om hun voorsprong te behouden. Alles ligt nog erg open, maar we weten hoe we het AS Roma moeilijk kunnen maken’, besluit de Argentijn.

Denk jij dat Ajax met 0-2 wint op bezoek bij AS Roma? Zet dan in en krijg 13,25 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties