Tagliafico en Martínez opgeroepen voor WK-kwalificatieduels Argentinië

door Jesse ter Haar 8

Bron AFA

Tagliafico en Martínez opgeroepen voor WK-kwalificatieduels Argentinië

door Jesse ter Haar 8

Bron AFA

Laatst geüpdatet

Nicolás Tagliafico en Lisandro Martínez zijn opgeroepen voor de WK-kwalificatiewedstrijden die Argentinië in september speelt, zo maakt de AFA bekend. In het totaal worden er drie duels afgewerkt door de Argentijnen.

Bondscoach Lionel Scaloni riep beide Ajacieden ook al op tijdens de Copa América. Martínez echter, speelde een rol vanaf de bank. Tagliafico kreeg in de halve finale tegen Colombia nog een basisplaats toebedeeld. In de finale tegen Brazilië echter, zat hij weer op de bank.

Begin september neemt Argentinië het op tegen Venezuela (3 september), Brazilië (5 september) en Bolivia (10 september). Momenteel staat het Zuid-Amerikaanse land op de tweede plek in de WK-kwalificatiepoule van de CONMEBOL, de voetbalbond van het continent. Brazilië staat eerste met zes punten meer.

De inmiddels 28-jarige Tagliafico maakte op 9 juni 2017 zijn debuut voor het Argentijnse nationale team. Hij was toen nog speler van Independiente. Een halfjaar later zou hij naar Ajax transferen en inmiddels staat zijn totaal op 33 interlands. Martínez speelde pas twee interlands. Op 22 maart 2019 debuteerde, eveneens enkele maanden voor zijn overstap naar Ajax.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.