Tagliafico en Martínez keren pas op de dag van PEC Zwolle-uit terug in Nederland

door Jesse ter Haar 55

Tagliafico en Martínez keren pas op de dag van PEC Zwolle-uit terug in Nederland

door Jesse ter Haar 55

Laatst geüpdatet

Nicolás Tagliafico en Lisandro Martínez kennen een allesbehalve ideale voorbereiding in aanloop naar PEC Zwolle - Ajax, zo weet het Algemeen Dagblad. De verdedigers komen tijdens de huidige interlandperiode uit voor Argentinië en dat land speelt in de nacht van donderdag op vrijdag nog een interland.

Om 1.30 uur neemt Argentinië het op tegen Bolivia, een wedstrijd waarbij het nog maar afwachten is of de Ajacieden daadwerkelijk spelen. Het betekent hoe dan ook dat het Ajax-duo pas op zaterdagavond weer zal landen op Schiphol en dat terwijl de Amsterdammers later die dag alweer een wedstrijd spelen.

Om 18.45 uur staat PEC Zwolle - Ajax immers alweer op het programma. Zodoende wacht de twee in meerdere opzichten een uitdaging. Niet alleen moeten de Argentijnen fysiek nog herstellen van het eventueel spelen van een wedstrijd, ook moeten ze dus herstellen van een lange reis en het tijdverschil met Zuid-Amerika.

Het is een onwenselijke situatie voor Ajax en dat is niet voor het eerst dit seizoen. Antony miste de seizoenstart van zijn club door de interlandverplichtingen die hij met Brazilië kende op de Olympische Spelen. Ajax speelde met de gedachte om de international niet vrij te geven, maar deed dat uiteindelijk toch.

Er is een nieuwe voorraad van het Bob Marley-Ajax-shirt beschikbaar in de Ajaxshop! Pre-order het derde shirt van Ajax hier!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties