Swart: 'Die kans had ik nog gemaakt'

door Bart Veenstra 5

Swart: 'Die kans had ik nog gemaakt'

door Bart Veenstra 5

Laatst geüpdatet

Ajax heeft dit seizoen maar liefst vijf spelers verhuurd aan Willem II. Voor Sjaak Swart en Rob Witschge een mooi moment om af te reizen naar Tilburg om daar op woensdagmiddag de training van Willem II te bekijken. Ze kwamen echter wat bedrogen uit: slechts één Ajax-huurling, Lesly de Sa, trainde mee, zo meldt het Brabants Dagblad.

Lucas Andersen, Frenkie de Jong en Ruben Ligeon trainden woensdagochtend al, omdat zij maandagavond met de beloften van Willem II hadden meegespeeld. Richairo Zivkovic was geblesseerd. 'Van Zivkovic wisten we dat hij er niet bij zou zijn', vertelt Witschge, die vervolgens van Swart een sneer kreeg omdat hij niet wist dat de rest afwezig zou zijn.

Afgelopen zondag speelde Willem II in Rotterdam tegen Feyenoord en Mister Ajax is van mening dat Willem II gewoon had moeten winnen in de Kuip. 'Die kans van De Sa had erin gemoeten. Die had ik nog gemaakt', vertelt Swart. 'En Ojo had een bal naar links of naar rechts kunnen spelen naar een vrijstaande medespeler, maar hij besloot zelf te schieten.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties