Subleague: doe mee en win een Ajax-shirt!

door Bart Veenstra 6

Subleague: doe mee en win een Ajax-shirt!

door Bart Veenstra 6

Laatst geüpdatet

Denk jij dat je het beste Eredivisie-elftal met spelers van alle Eredivisie-clubs kunt samenstellen? Dan is de Gratis Voetbal Manager voor jou het ultieme spel voor het nieuwe seizoen! Bovendien valt er nog een hele leuke prijs mee te winnen ook!

Wat is de bedoeling van dit spel? Voor elke volgende speelronde (vrijdagavond 19.00 uur) zorg je dat een wedstrijdteam hebt klaar staan. Jouw elftal mag uit maximaal twee spelers per club bestaan. Na elke speelronde kun je je elftal wijzigen. Dit kan vanaf elke maandag om 12.00 uur. Let wel op: je hebt als manager een beperkt budget, dus kies verstandig!

De eerste paar speelronden zijn er om er even in te komen. Vanaf zaterdag 15 september gaat het echt om de punten en moet jij er als deelnemer voor zorgen dat je een zo sterk mogelijk team hebt geformeerd. Een volledige speluitleg is te lezen op de website van Gratis Voetbal Manager!

Als trouwe volger van Ajax Showtime kun jij je nu ook inschrijven voor de Ajax Showtime Subleague. De winnaar van deze subleague wint een shirt van Ajax. Reden genoeg om mee te doen dus! Aanmelden doe je hier!

Update - 19.20 uur (15 augustus 2018) - Schrijf je in voor de subleague!

Je kunt je nog altijd inschrijven voor de subleague van de Gratis Voetbal Manager! De competitie mag dan wel begonnen zijn, maar pas vanaf 15 september gaat het echt om de punten. Tot die tijd kun jij je dus inschrijven voor de subleague. Win je de subleague, dan win jij een shirt van Ajax!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties