'Stekelenburg keert terug in Ajax-basis; Tagliafico begint op de bank'

door BartVeenstra 27

Bron Algemeen Dagblad, De Telegraaf

'Stekelenburg keert terug in Ajax-basis; Tagliafico begint op de bank'

door BartVeenstra 27

Bron Algemeen Dagblad, De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Maarten Stekelenburg keert woensdagavond tegen Sporting Portugal terug in de basiself van Ajax. Die verwachting spreken zowel De Telegraaf als het Algemeen Dagblad uit. Beide kranten verwachten daarnaast dat Nicolás Tagliafico op de bank begint.

Stekelenburg moest het uitduel met PEC Zwolle van afgelopen zaterdag vanwege liesklachten aan zich voorbij laten gaan. De goalie is inmiddels op tijd hersteld en zal woensdagavond het Ajax-doel kunnen verdedigen.

Achterin kiest Ten Hag voor de inmiddels vertrouwde namen. Lisandro Martínez keert terug in het elftal en vormt met Jurriën Timber het hart van de defensie. Op rechtsback speelt Noussair Mazraoui, terwijl Daley Blind als linksback zal spelen. Dat betekent dat Tagliafico dus op de bank begint.

Op het middenveld kiest Ten Hag op 'tien', bij afwezigheid van de geblesseerde Davy Klaassen, wederom voor Steven Berghuis. Daarachter spelen Edson Álvarez en Ryan Gravenberch in de controle.

Voorin houdt Ten Hag vast aan Antony, Sébastien Haller en aanvoerder Dusan Tadić. Het duel tussen Sporting Portugal en Ajax begint om 21.00 uur en is onder meer te volgen in het livetopic op deze site.

Vermoedelijke opstelling van Ajax:

Stekelenburg; Mazraoui, Timber, Martínez, Blind; Álvarez, Gravenberch; Antony, Berghuis, Tadic; Haller

Bookmaker: Ajax de lichte favoriet voor het duel met Sporting Portugal

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties