'Slot niet op de lijst bij Ajax als mogelijke opvolger van Ten Hag'

door Bart Veenstra 81

Bron Feyenoord Transfermarkt

'Slot niet op de lijst bij Ajax als mogelijke opvolger van Ten Hag'

door Bart Veenstra 81

Bron Feyenoord Transfermarkt

Laatst geüpdatet

Arne Slot staat op dit moment niet op de lijst bij Ajax als mogelijk opvolger van Erik ten Hag. Laatstgenoemde staat in de belangstelling van clubs uit het buitenland en om die reden is het niet uitgesloten dat Ajax na dit seizoen op zoek moet naar een nieuwe trainer.

Volgens het doorgaans goed ingevoerde Feyenoord Transfermarkt staat Slot niet op de lijst bij Ajax. De wijze van zijn vertrek bij AZ zou hierin een rol spelen. Bovendien heeft Feyenoord de intentie om het contract van Slot bij de Rotterdammers te verlengen tot de zomer van 2024.

Ten Hag staat in de belangstelling van onder meer Manchester United. De Engelse topclub maakt het seizoen af met interim-manager Ralf Rangnick, maar is nog op zoek naar een nieuwe manager.

Ten Hag denkt niet bezig te zijn aan laatste Ajax-seizoen

Enkele dagen voor de jaarwisseling liet Ten Hag nog weten dat hij niet denkt dat hij bezig is aan zijn laatste seizoen bij Ajax. De trainer kreeg in het programma Voetbaltijd de vraag of hij na dit seizoen vertrekt, waarop zijn antwoord was: 'Nou, dat denk ik niet, haha'. Ten Hag heeft bij Ajax nog een contract tot de zomer van 2023.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties