Slechts één Ajacied in Team van de Week Telegraaf

door NickOoms 13

Slechts één Ajacied in Team van de Week Telegraaf

door NickOoms 13

Laatst geüpdatet

John Rep heeft David Neres in het elftal van de week van De Telegraaf opgenomen. De Braziliaan is mede door zijn goede spel en zijn doelpunt tegen PEC Zwolle (0-2 winst) door de voormalig profvoetballer uitgekozen.

Ajax wist zondagmiddag eenvoudig van de Overijsselse club te winnen. Neres stond in dat duel slechts één helft op het veld. Binnen de eerste 45 minuten liet de Braziliaan zich van zijn goede kant zien door na 28 minuten de 0-1 binnen te schieten.

Rep constateert dat Neres weer zijn oude vorm terugkrijgt. 'Deze jongen is op de weg terug. Dat zie je aan zijn spel. Hij was belangrijk door het openingsdoelpunt voor Ajax te maken, waarbij hij de bal met veel gevoel in de verre hoek plaatste.'

De overige tien namen complementeren het Team van de Week van De Telegraaf: Nick Marsman (Feyenoord); Glenn Bijl, Miguel Araujo (Beiden FC Emmen), Jacob Rasmussen (Vitesse), Tyrell Malacia (Feyenoord); Teun Koopmeiners (AZ), Mario Götze (PSV), Mats Seuntjens (Fortuna Sittard); Oussama Darfalou (Vitesse), Rai Vloet (Heracles Almelo).

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties