Shirt Van de Beek in Ajaxshop

door JaimyAS 7

Shirt Van de Beek in Ajaxshop

door JaimyAS 7

Laatst geüpdatet

Het gaat hard met Donny van de Beek. Het talent maakte donderdagavond als invaller zijn officiële debuut voor Ajax in de Europa League-wedstrijd tegen Celtic en mocht zondag meteen als basisspeler starten in de competitiewedstrijd tegen PEC Zwolle. Van de Beek maakte indruk tijdens zijn competitiedebuut en speelde de volle 90 minuten. Alsof het allemaal niet mooier kon, is vanaf nu ook zijn shirt met naam en rugnummer verkrijgbaar in de Ajaxshop.

Ben jij ook zo onder de indruk geraakt van het sterke optreden van Donny en wil je zijn naam achterop je shirt? Koop dan het nieuwe thuisshirt van Ajax met achterop Van de Beek en nummer 30. Heb je liever het uittenue met zijn naam erop? Die is hier verkrijgbaar. Het shirt is daarnaast ook verkrijgbaar voor kinderen. Extra mooi is dat je bij aankoop van het thuis- of uittenue van Ajax momenteel 30% korting krijgt.

Je hoeft je geen zorgen te maken dat Van de Beek snel wordt weggeplukt door een grote Europese club en je het shirt dus voor niks koopt. Het talent verlengde namelijk onlangs zijn contract bij de Amsterdammers tot medio 2020.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties