'Schuurs en Neres in basis van Ajax; Tagliafico en Onana op de bank'

door Bart Veenstra 49

Bron Studio Jaxie

'Schuurs en Neres in basis van Ajax; Tagliafico en Onana op de bank'

door Bart Veenstra 49

Bron Studio Jaxie

Laatst geüpdatet

Ajax treedt dinsdagavond met Perr Schuurs en David Neres aan tegen Sporting Portugal. Trainer Erik ten Hag laat verder zijn opstelling intact, zo meldt Studio Jaxie.

Ten Hag gaf maandagmiddag tijdens de persconferentie aan dat hij ging wisselen, al voegde hij er direct aan toe dat hij niet zo rigoureus ging wisselen als tegen Besiktas. Tegen Besiktas voerde Ten Hag zo'n zes wijzigingen door en een paar uur voordat de opstelling toen officieel bekend werd gemaakt, kwam Studio Jaxie al met de exacte elf namen naar buiten.

Bij Ajax ontbreken Jurriën Timber en Dusan Tadić in de basisopstelling van Ajax. Timber staat op scherp en om die reden zou het logisch zijn dat Ten Hag geen risico wil nemen met de talentvolle mandekker. Tadić kampt met rugklachten en wordt om die reden gespaard.

Verder lijkt het erop dat Daley Blind en Remko Pasveer gewoon in de basis van Ajax beginnen. De namen van Nicolás Tagliafico en André Onana werden ook genoemd, maar zij lijken op de bank te beginnen.

Studio Jaxie op YouTube

Studio Jaxie is dinsdagavond vanaf 20.15 uur te zien op hun YouTube-kanaal. Presentator Jasper Gottlieb en analist Daan Sutorius gaan dit keer voorbeschouwen met Arco Gnocchi, bekend van de Pak Schaal Podcast.

Scoort Haller het openingsdoelpunt tegen Sporting Portugal? Ontvang 4,50 keer je inzet!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties