Schreuder over Ajax: 'Enige wat ik kan zeggen is dat ik contacten heb waar ik gewerkt heb'

door Bart Veenstra 93

Bron Club Brugge

Schreuder over Ajax: 'Enige wat ik kan zeggen is dat ik contacten heb waar ik gewerkt heb'

door Bart Veenstra 93

Bron Club Brugge

Laatst geüpdatet

Alfred Schreuder wil eveneens niet al te diep ingaan op de geruchten omtrent een terugkeer naar Ajax. De trainer geldt als één van de mogelijke opvolgers van Erik ten Hag bij Ajax, maar Schreuder focust zich op het slot van het seizoen met Club Brugge.

'Het enige wat ik erover kan zeggen is dat er bij iedere club waar ik heb gewerkt contacten zijn', vertelt Schreuder vrijdagmiddag tijdens de persconferentie. 'Bij Hoffenheim, Ajax, FC Twente en nu ook Club Brugge is dat niet anders. Of de interesse concreet is? Daar gaat het niet om voor mij. Bij iedere club ken je mensen. Bij FC Twente heb ik ook contacten en bij Ajax uiteraard ook.'

Focus op titelstrijd in België

Tijdens de persconferentie kreeg Schreuder vervolgens de vraag of hij Ajax als droomclub ziet. 'Ik zit hier voor de persconferentie van de play-offs, die zijn heel belangrijk voor ons. Daar gaat al mijn focus de komende vijf weken naartoe', aldus Schreuder, die voorlopig geen antwoord zal geven op de geruchten omtrent Ajax.

Eerder lieten ook Arne Slot (Feyenoord) en Peter Bosz (Olympique Lyon) weten niet in te willen gaan op vragen over Ajax. De Amsterdammers zijn op zoek naar een nieuwe trainer nu bekend is dat Ten Hag na dit seizoen naar Manchester United vertrekt.

Verwacht jij dat Ajax tegen NEC met meer dan twee of drie goals verschil wint? Check hier wat de bookmakers verwachten!

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Meer wedtips vind je op www.sportbookies.nl.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties