Schöne: 'Zonder mij genoeg kwaliteit' | Ajax Showtime

Schöne: 'Zonder mij genoeg kwaliteit'

door BvdPloeg 9

Schöne: 'Zonder mij genoeg kwaliteit'

door BvdPloeg 9

Laatst geüpdatet

Lasse Schöne maakt zich geen zorgen om de toekomst van Ajax als hij zelf besluit te vertrekken. De Deen is al jaren een vaste waarde van Frank de Boer, maar ook zonder hem hebben de Amsterdammers genoeg om op terug te vallen, zo vindt Schöne zelf.

'Het is fijn om waardevol te zijn, maar zonder mij heeft Ajax nog genoeg kwaliteit. De jonge jongens zijn goed bezig. Corners? Kan Ricardo Kishna prima. Vrije trappen? Dat zag je toch vandaag (zondag red.) wel met die van Ricardo van Rhijn? Zat er bijna in. En Arek Milik kan het ook, maar hij had een beetje pech. De steekballetjes? Die zijn voor Lucas Andersen. En hoe 'Tullie' (Serero, red.) mij voor de keeper zet, was ook prima. Ik maak me daar geen zorgen over.'

En dus kan Schöne met een gerust hart vertrekken, al denkt hij zelf ook na de winterstop gewoon in Amsterdam te spelen. 'Ik sluit niets uit. We hebben een goed gesprek gehad. Ik ga er zelf ook vanuit dat ik blijf, maar zeg nooit nooit', blijft hij net zo cryptisch als de afgelopen maanden. Schöne heeft nog een contract tot 2015 die Ajax graag wil verlengen. Schöne zelf heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij ook best verder wil kijken.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties