Rondom: Van der Gragt verlengt contract bij Ajax

door BartVeenstra 70

Bron AS

Rondom: Van der Gragt verlengt contract bij Ajax

door BartVeenstra 70

Bron AS

Laatst geüpdatet

Tussen al het belangrijke nieuws en reacties rondom Ajax kun je in de loop van de week best het een en ander missen. Geen zorgen, want Ajax Showtime houdt je op de hoogte van de laatste kleine nieuwtjes en gebeurtenissen.

Van der Gragt verlengt contract bij Ajax

Stefanie van der Gragt heeft haar contract bij Ajax met één jaar verlengd. Het contract van de verdediger liep deze zomer af, maar Van der Gragt en Ajax hebben overeenstemming bereikt over een nieuwe verbintenis. Van der Gragt kwam vorig jaar over van FC Barcelona.

Ajax presenteert nieuwbakken goalie Gorter

Ajax heeft aankoop Jay Gorter vrijdagmiddag gepresenteerd. De overstap van de doelman van Go Ahead Eagles naar Ajax werd eerder al officieel gemaakt, maar nu pronkt hij met het keepersshirt van Ajax op de foto, vergezeld door Marc Overmars en Edwin van der Sar - respectievelijk de directeur voetbalzaken en de algemeen directeur van de club.

Ajax verlengt binnen drie dagen ruim twintigduizend seizoenkaarten

Al ruim twintigduizend Ajax-supporters hebben hun seizoenkaart bij Ajax verlengd. De termijn om te verlengen begon nog geen drie dagen geleden en zodoende werd het aantal van ruim twintigduizend in een rap tempo bereikt. Het verlengen kan nog tót 19 juli, waarna in een later stadium de eventuele overgebleven seizoenkaarten nog in de verkoop zullen gaan.

Eerbetoon aan Eriksen tijdens Denemarken - België

Tijdens de wedstrijd Denemarken - België op het Europees Kampioenschap heeft er een eerbetoon plaatsgevonden aan Christian Eriksen. Kort nadat de klok tien minuten aantikte, stopten de spelers een minuut lang met voetballen om samen met het aanwezig publiek in het stadion de applaudiseren voor de oud-Ajacied die zaterdag werd getroffen door een hartstilstand. Op de tribunes was een spandoek te zien met daarop de (vertaalde) tekst 'Heel Denemarken is met je Christian'.

EK-deelnemersveld steunt Eriksen met videoboodschap

De voetbalwereld is Christian Eriksen zeker nog niet vergeten. De oud-Ajacied kreeg te kampen met problemen aan zijn hart tijdens de EK-wedstrijd Denemarken - Finland en daarmee liet hij eenieder schrikken. Achter de schermen sloegen de EK-deelnemers de handen ineen. Alle deelnemende landen namen een videoboodschap op voor de Deen en dat leverde ruim zeven minuten aan steunbetuigingen op. De Deense voetbalbond (DBU) bracht de video naar buiten.

Babel schaart zich met een lach achter Ronaldo

Het filmpje waarin Cristiano Ronaldo tijdens een persconferentie van Portugal twee flesjes Coca-Cola weghaalde, ging het hele internet over. Even later volgde Paul Pogba, die een flesje Heineken uit beeld haalde en nu volgt Ryan Babel met een lach. Bij Galatasaray neemt hij plaats achter een tafel en haalt hij eveneens twee flesjes cola uit het beeld, zij het met een lach.

Knaken officieel cryptocurrency partner van Ajax

Ajax en Knaken hebben een partnershipovereenkomst getekend, zo meldt Ajax.nl. Knaken is de komende drie seizoenen Official Cryptocurrency Partner van Ajax. Het bedrijf is een bij de Nederlandse bank geregistreerde aanbieder van cryptocurrencies en staat bekend om hun eenvoudige en veilige platform.

Menno Geelen, commercieel directeur van Ajax, vertelt er het volgende over: 'De markt van cryptocurrencies is in volle ontwikkeling en een groeiende groep gebruikers is actief in deze markt. Naast veel groei is er ook veel onduidelijkheid.'

'Bij het sluiten van een partnership met Knaken was het voor ons een belangrijke voorwaarde dat aan nieuwe gebruikers goed wordt uitgelegd waarom (en waarom niet), hoe en waar je op een veilige, verantwoorde en eenvoudige manier in de markt van cryptocurrency actief kunt zijn. Wij bieden Knaken de mogelijkheid om dat via onze samenwerking te doen', aldus Geelen.

Quinten Timber trots op broertje

Quinten Timber was voorafgaand aan de wedstrijd van Nederland tegen Oekraïne zo trots als een pauw op zijn tien minuten jongere broertje Jurriën. Buiten de Johan Cruijff ArenA liet hij met een megafoon aan de voorbijgangers weten dat zijn broertje aan de aftrap zou verschijnen. 'Attentie, attentie, attentie. Jurriën in de basis', liet hij weten.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties