Rondom Ajax: Trotse Martínez speelt honderdste wedstrijd voor Ajax

door Jesse ter Haar 40

Rondom Ajax: Trotse Martínez speelt honderdste wedstrijd voor Ajax

door Jesse ter Haar 40

Laatst geüpdatet

Tussen al het belangrijke nieuws en reacties rondom Ajax kun je in de loop van de week best het een en ander missen. Geen zorgen, want Ajax Showtime houdt je op de hoogte van de laatste kleine nieuwtjes en gebeurtenissen.

Trotse Martínez speelt honderdste wedstrijd voor Ajax

Lisandro Martínez heeft zondag zijn honderdste wedstrijd voor Ajax gespeeld. De Argentijn was onderdeel van het hart van de defensie tijdens de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk en spreekt na afloop trots te zijn. Hij deelt er een bericht over op zijn Twitterkanaal. 'Het betekent veel en ik ben erg trots om tijdens zo veel wedstrijden deel uit te maken van deze geweldige plek. Laten we voor meer gaan', schrijft hij.

Speciale FIFA-kaart voor Neres

FIFA 22 heeft een speciale FUT-kaart van David Neres uitgebracht. Wanneer je de 'squad building challenge' van Neres voltooid kan je zijn 88-rated kaart gebruiken in je Ultimate Team. De kaart is onderdeel van 'FUT Foundation' waarin meerdere Eredivisie spelers een speciale kaart krijgen. Zo heeft ook Lerooy Owusu een speciale kaart.

Ajacieden keren terug na interlands, Berghuis ook het veld op

Ajax mag zich na een drukke interlandperiode weer voorbereiden op de hervatting van de Eredivisie. De internationals van de Amsterdamse club zijn inmiddels ook weer teruggekeerd en hebben de training hervat op De Toekomst. Opvallend: Steven Berghuis is er ook 'gewoon' bij. De aanvallende middenvelder liep vlak voor de interlandperiode nog een lichte blessure op en ging daarom niet mee met het Nederlands elftal, maar lijkt vooralsnog weer fit te zijn.

Gorter scoort zeer fraaie goal op training Ajax

Dat Jay Gorter goed kan keepen, bewees hij al in de wedstrijden die hij tot nu toe met Jong Ajax meedeed. Daarin toonde de doelman bovendien aan goed mee te kunnen voetballen en over een lekkere trap te beschikken. Aan dat lijstje met kwaliteiten kan Gorter nu ook het maken van schitterende doelpunten toevoegen, op de training tenminste. De beelden van Ajax spreken verder voor zich.

Van der Sar op bezoek bij partnerclub Sharjah FC

Edwin van der Sar heeft een bezoekje gebracht aan Sharjah FC, partnerclub van Ajax. De algemeen directeur van de Amsterdammers is te spreken over de samenwerking met de club uit de Verenigde Arabische Emiraten. Jonge spelers krijgen bij Sharjah FC de kans om kennis te maken met voetbal en om zichzelf te kunnen ontwikkelen. Sonny Silooy is er tevens actief als hoofdopleider.

Taylor gaat de uitdaging aan met oud-Ajacied Hoever

Kenneth Taylor en oud-Ajacied Ki-Jana Hoever zijn al lang goede vrienden van elkaar en spelen met elkaar bij Jong Oranje. Reden voor Voetbal International om de twee voor een paar mooie en leuke uitdagingen te zetten. Tevens wordt Taylor gevraagd naar zijn versierskills, met welke trainer hij absoluut niet op vakantie wil gaan en vertelt de middenvelder waarom hij Mitchel Bakker absoluut op de tribune zou laten. Bekijk de hele video hier!

Neres zet Giovanni te kijk op training

David Neres had het woensdagmiddag naar zijn zin op de training van Ajax. De Braziliaan speelde tijdens een oefening op heerlijke wijze zijn landgenoot Giovanni door de benen, een actie die tot veel hilariteit leidde bij de overige aanwezige Ajacieden. Bekijk de beelden van het hoogstandje van Neres hieronder:

Daramy scoort voor Jong Denemarken na knappe solo

Mohamed Daramy heeft dinsdagavond een knap doelpunt weten te maken namens Jong Denemarken. In een belangrijke kwalificatie-interland nam hij het met de beloften op tegen Jong Turkije en daarbij was hij verantwoordelijk voor de 0-2. Hij kreeg de bal al vroeg in de aanval, snelde langs twee tegenstanders en schoof bekeken raak.

Lindhout aangewezen als arbiter bij RKC Waalwijk - Ajax

Allard Lindhout is door de KNVB aangewezen als arbiter voor de Eredivisie-wedstrijd tussen RKC Waalwijk en Ajax. Dat duel vindt zondag 21 november plaats in het Mandemakers Stadion in Waalwijk. Het is echter nog de vraag of de wedstrijd doorgaat, gezien er aanstaande woensdag wordt besloten of de Eredivisie wel door zal gaan. De stadions moeten immers leeg zijn wegens de nieuwe coronamaatregelen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties