Rondom Ajax: Tadic produceert 105e assist en is MOTM tegen Heerenveen

door Gino Haverkamp 107

Bron AS

Rondom Ajax: Tadic produceert 105e assist en is MOTM tegen Heerenveen

door Gino Haverkamp 107

Bron AS

Laatst geüpdatet

Tussen al het belangrijke nieuws en reacties rondom Ajax kun je in de loop van de week best het een en ander missen. Geen zorgen, want Ajax Showtime houdt je op de hoogte van de laatste kleine nieuwtjes en gebeurtenissen.

Tadic produceert 105e assist en is MOTM tegen Heerenveen

Een goede wedstrijd voor Dusan Tadic, zaterdagavond tegen sc Heerenveen. De Serviër gaf twee assists en was dus bij alle goals betrokken en werd daarvoor beloond met de titel 'King of the Match'

Ajax met Bob Marley-shirt én drie vogeltjes tegen sc Heerenveen

Ajax zal het zaterdagmiddag om 18.45 uur opnemen tegen sc Heerenveen in het Bob Marley-tenue, zo maakt Ajax Life bekend. Ook zullen de drie vogeltjes op de rug te zien zijn van de spelers. Deze moeten er op het Europese toneel weer eraf door UEFA-reglementen.

Dest scoort prachtgoal namens de Verenigde Staten

Sergiño Dest heeft donderdag een prachtgoal gescoord voor de Verenigde Staten. De rechtsback van FC Barcelona speelde met zijn land tegen Costa Rica en zette de VS na 25 minuten op 1-1, nadat het in de eerste minuut op achterstand kwam. Vanaf rechts kwam de oud-Ajacied naar binnen en waagde hij een schot met links. De bal zou in de verre kruising belanden.

Aanvoerders betaald voetbal spelen dit weekend met regenboogband

De aanvoerders in de Eredivisie en de Eerste Divisie spelen dit weekeinde met een speciale regenboogband. 'Ons voetbal is van iedereen', schrijft de Eredivisie op Twitter. 'Leeftijd, geslacht, seksuele voorkeur, het maakt ons geen bal uit! Dit weekend staan de Eerste Divisie en Eredivisie in het teken van LHBTI plus acceptatie.'

Makkelie arbiter tijdens sc Heerenveen - Ajax

Danny Makkelie is door de KNVB aangewezen als scheidsrechter voor het competitieduel tussen sc Heerenveen en Ajax. Het duel in Friesland wordt aankomende zaterdagavond (18.45 uur) gespeeld. Vorig seizoen wist Ajax met 1-2 te winnen in het Abe Lenstra Stadion.

Van Gaal laat blijken bij welke club zijn hart ligt

Louis van Gaal kreeg na afloop van Nederland - Gibraltar tijdens de persconferentie op het laatste moment een vraag van RTV Rijnmond. Het medium wilde iets weten over de wisselwerking tussen Van Gaal en zijn assistent Henk Fraser, de hoofdtrainer van Sparta. Van Gaal wilde daar niet echt antwoord op geven, waarna hij bij het verlaten van de perszaal nog wel even liet weten bij welke club zijn hart ligt. Zie hieronder de beelden!

Berghuis krijgt fluitconcerten tijdens Oranje-interland in De Kuip

Steven Berghuis krijgt maandagavond een allesbehalve warm onthaalt in De Kuip, het stadion van zijn oude club. Tijdens de interland Nederland - Gibraltar krijgt de Ajacied tijdens min of meer ieder balcontact fluitconcerten over zich heen. Het is de eerste keer dat hij in het stadion speelt sinds zijn transfer van Ajax naar Feyenoord, maar clubbelangen tellen maandagavond niet.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.