Rondom Ajax: Ajax viert 25-jarig jubileum De Toekomst

door Justin Fokkens 98

Bron AS

Rondom Ajax: Ajax viert 25-jarig jubileum De Toekomst

door Justin Fokkens 98

Bron AS

Laatst geüpdatet

Tussen al het belangrijke nieuws en reacties rondom Ajax kun je in de loop van de week best het een en ander missen. Geen zorgen, want Ajax Showtime houdt je op de hoogte van de laatste kleine nieuwtjes en gebeurtenissen.

Ajax viert 25-jarig jubileum De Toekomst

Het komend weekend wordt het 25-jarig jubileum van sportpark De Toekomst gevierd. Op het sportcomplex zullen gedurende het weekend diverse festiviteiten plaatsvinden, die voor een ieder toegankelijk zijn. Zo meldt Ajax Life.

Sportpark De Toekomst bestaat sinds 1996 en vierde zodoende in 2021 haar 25e verjaardag. Enige festiviteiten waren destijds wegens de geldende coronamaatregelen niet mogelijk. Dit weekend wordt echter uitgebreid stilgestaan bij deze mijlpaal. Zo worden er op de zaterdag diverse oefenwedstrijden door de Ajax-jeugd afgewerkt en komen onder andere Lucky Ajax en twee teams met Ajax Legends op de zondag in actie.

Ajax komt met schitterende afscheidsvideo voor Gravenberch


Ajax heeft maandagavond via Twitter een fraaie afscheidsvideo voor Ryan Gravenberch naar buiten gebracht. De middenvelder maakt officieel de overstap naar Bayern München, waar hij een contract tot medio 2027 ondertekende. De Ajax media deed zijn reputatie eer aan en zette een video vol hoogtepunten van Gravenberchs tijd bij Ajax online. De video bevat jeugdbeelden van het vertrekkende toptalent, maar ook beelden van later in zijn tijd bij Ajax én van interviews uit het verleden.

Tadic in top drie voor meest aangekomen voorzetten in Champions League afgelopen seizoen

Dusan Tadic is dit seizoen als derde geëindigd als de speler die in de Champions League de meeste voorzetten succesvol heeft afgeleverd. De aanvoerder van Ajax wist in totaal negentien keer een voorzet succesvol af te leveren. Alleen Daniel Parejo van Villarreal, 21 voorzetten, en Trent Alexander-Arnold van Liverpool, 24 voorzetten, wisten dat beter te doen.

Vrijdag lancering nieuwe thuisshirt van Ajax

Het nieuwe thuisshirt van Ajax wordt aankomende vrijdag gelanceerd, zo meldt FootyHeadlines. Waar de Amsterdamse club in het afgelopen seizoen met het oude logo op de borst speelde, zal dat in het komende seizoen niet het geval zijn. Het uiterlijk van het nieuwe thuisshirt lekte enige tijd geleden al uit. Wanneer het uitshirt en het derde shirt gelanceerd worden, is nog niet bekend.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.