'Rensch vervangt Mazraoui, Blind verhuist naar het centrum tegen Fortuna Sittard'

door Terrence Riepma 57

Bron Algemeen Dagblad

'Rensch vervangt Mazraoui, Blind verhuist naar het centrum tegen Fortuna Sittard'

door Terrence Riepma 57

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

Devyne Rensch zal de geblesseerde Noussair Mazraoui vervangen namens Ajax tijdens het thuisduel met Fortuna Sittard van woensdagavond. Dat schrijft het Algemeen Dagblad, dat tevens verwacht dat Daley Blind Lisandro Martínez zal vervangen in het centrum van de verdediging.

Martínez viel tegen Feyenoord uit met een hamstringblessure, terwijl Mazraoui al sinds Sporting Portugal-thuis kampt met een bovenbeenblessure. Rensch zal volgens de krant daarom plaatsnemen op de rechtsbackpositie, terwijl Blind naar de linkercentralepositie achterin zal opschuiven. Perr Schuurs zou starten in plaats van Jurriën Timber. Hij viel ook uit tegen Feyenoord, al was het met kramp.

Erik ten Hag lijkt desondanks, als het aan de krant ligt, rust te geven aan Timber, die dit seizoen vaste basisklant is en met Martínez het hart van de verdediging vormt. Nicolás Tagliafico zou overigens de linksbackpositie invullen, terwijl Remko Pasveer het doel bewaakt. Op het middenveld zien we geen verrassingen en vormen Edson Álvarez, Steven Berghuis en Ryan Gravenberch opnieuw een trio.

Antony, Sébastien Haller en Dušan Tadić zullen volgens het Algemeen Dagblad zoals gebruikelijk van de partij zijn en starten dan ook tegen Fortuna Sittard, dat het om 21.00 uur opneemt tegen Ajax in een lege Johan Cruijff ArenA. Het is een duel tussen de huidige nummers twee en zestien van de Eredivisie.

Vermoedelijke opstelling Ajax:

Pasveer; Rensch, Schuurs, Blind, Tagliafico; Álvarez, Berghuis, Gravenberch; Antony, Haller, Tadić.

Wedden op Ajax - Fortuna Sittard? Ontvang negen keer je inzet als Ajax met 5-0 wint!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties