PSV vroeg tevergeefs om verplaatsen van duel om Johan Cruijff Schaal

door Bart Veenstra 415

Bron Voetbal International

PSV vroeg tevergeefs om verplaatsen van duel om Johan Cruijff Schaal

door Bart Veenstra 415

Bron Voetbal International

Laatst geüpdatet

PSV heeft bij de KNVB tevergeefs het verzoek ingediend om de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal een dag te vervroegen. Het antwoord op dat verzoek was voor de Eindhovenaren teleurstellend, zo meldt Voetbal International.

Het medium schrijft dat op de dag dat PSV AS Monaco lootte in de derde voorronde van de Champions League de Eindhovenaren contact opnamen met de KNVB. PSV stelde de vraag of de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal een dag eerder - op vrijdag 29 juli - gespeeld kon worden.

Namens PSV sprak algemeen directeur Marcel Brands met manager competitiezaken Jan Bluyssen van de KNVB. Bluyssen ging op onderzoek uit, maar liet al snel weten dat er op korte termijn niets meer te organiseren viel. Zodoende blijft het duel om de Johan Cruijff Schaal tussen Ajax en PSV 'gewoon' op zaterdag 30 juli staan. PSV gaat een drukke periode tegemoet. Drie dagen na het duel met Ajax speelt het in Monaco in de voorronde van de Champions League.

Ajax treft Shakhtar Donetsk in aanloop naar PSV

Het duel tussen Ajax en PSV begint aankomende zaterdag om 20.00 uur. In aanloop naar deze wedstrijd speelt Ajax dinsdagavond nog een oefenwedstrijd tegen Shakhtar Donetsk. In deze wedstrijd zal trainer Alfred Schreuder minuten willen geven aan Remko Pasveer, Jurriën Timber en Antony. Deze drie spelers zouden eigenlijk tegen Eintracht Frankfurt al in actie komen, maar deze wedstrijd ging vanwege drie coronabesmettingen bij Ajax niet door.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties