Pierie traint weer volop mee bij FC Twente en nadert rentree

door Bart Veenstra 14

Bron Tubantia

Pierie traint weer volop mee bij FC Twente en nadert rentree

door Bart Veenstra 14

Bron Tubantia

Laatst geüpdatet

Kik Pierie kan binnen afzienbare tijd zijn rentree gaan maken voor FC Twente. De verdediger, die dit seizoen door Ajax wederom is verhuurd aan de club uit Enschede, speelde vanwege een zware rugblessure nog geen minuut in de huidige jaargang. Tubantia meldt nu dat Pierie weer volop meetraint.

Pierie kampte vorig jaar al enkele keren met rugproblemen en in de voorbereiding op het huidige seizoen ging het opnieuw mis. De linksbenige verdediger was net wederom op huurbasis overgenomen van Ajax toen bekend werd dat hij voor lange tijd aan de kant zou staan.

Trainer Ron Jans kiest dit seizoen voor Mees Hilgers en Robin Pröpper als centrale verdedigers. Of de oefenmeester straks voor Pierie kiest, is afwachten. De club uit Enschede nam onlangs afscheid van Dario Dumic en daarom is de terugkeer van Pierie wel meer dan welkom.

Ajax en FC Twente treffen elkaar binnenkort

Ajax en FC Twente treffen elkaar binnenkort in de Eredivisie. Op zondag 13 februari staan de ploegen tegenover elkaar in de Johan Cruijff ArenA. Eerder dit seizoen kwam Ajax niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen het team van Jans.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties