Parlour: 'Overmars appte: Oh Ray, ik moet terugkeren en de club helpen'

door Bart Veenstra 66

Bron talkSPORT

Parlour: 'Overmars appte: Oh Ray, ik moet terugkeren en de club helpen'

door Bart Veenstra 66

Bron talkSPORT

Laatst geüpdatet

Marc Overmars heeft zijn oud-teamgenoot Ray Parlour laten weten dat hij zijn oude club Arsenal graag zou willen helpen. Hoe serieus het bericht is, valt te betwijfelen, maar duidelijk is dat de huidige situatie bij Arsenal Overmars aan het hart moet gaan.

Arsenal is namelijk ontzettend slecht aan het seizoen begonnen. De Londenaren, die in de afgelopen twee seizoenen achtste werden en dit seizoen niet op Europees niveau actief zijn, verloren de eerste drie competitiewedstrijden en staan nu laatste. Arsenal gaf bijna 150 miljoen euro uit aan nieuwe spelers zoals Ben White, Martin Odegaard, Aaron Ramsdale, Albert Sambi Lokonga en Nuno Tavares, maar de ploeg lijkt er vooralsnog niet beter op te zijn geworden.

Manager Mikel Arteta en technisch directeur Edu staan dan ook onder druk en zoals wel vaker wordt Marc Overmars gelinkt aan Arsenal. Voormalig Arsenal-speler Parlour geeft de fans van Arsenal hoop: 'Overmars appte en vertelde mij: "Oh Ray, ik moet terugkeren en de club helpen"', aldus Parlour tegenover talkSPORT.

Parlour voetbalde bij Arsenal ook met Edu en de Engelsman weet dat de Braziliaan het moeilijk heeft. 'Ik ken Edu als speler en hij speelde voor winnende teams. Hij weet waarschijnlijk wat Arsenal nodig heeft, maar het gaat erom of je een speler kunt overtuigen om te komen. En als je niet in Europa speelt, hoe ga je dan een speler overtuigen? Iedere speler wil in de Champions League of Europa League spelen, dus het is erg moeilijk.'

Overmars heeft bij Ajax nog een contract tot medio 2024 en vier maanden geleden ging hij nog in op de geruchten. 'Ik heb de komende weken ook de nodige gesprekken met de club (Ajax, red.), maar voor mij is het allemaal niet zo spannend. Dus ik verwacht dat het allemaal wel weer goedkomt.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties