'Overmars valt af voor functie, Arsenal stelt Garlick aan'

door NickOoms 25

'Overmars valt af voor functie, Arsenal stelt Garlick aan'

door NickOoms 25

Laatst geüpdatet

Marc Overmars wordt niet de nieuwe directeur voetbalzaken van Arsenal FC, zo meldt The Athletic op haar website. De voormalig profvoetballer zou in de belangstelling staan van de Londense club, maar daar komt spoedig verandering in daar Arsenal op het punt staat om Richard Garlick aan te stellen voor die functie.

Recentelijk werd Overmars nog in verband gebracht met een overgang naar FC Barcelona en ook in het verleden werd Arsenal veelvuldig gelinkt aan de voormalig profvoetballer. Volgens diverse media zou de directeur voetbalzaken van Ajax openstaan voor een nieuw avontuur, maar daar lijkt vooralsnog geen verandering in te komen.

Volgens The Athletic gaat Garlick - die sinds de zomer van 2018 werkzaam is als directeur van de Premier League - de competitieorganisatie later dit jaar verlaten voor de Londense club. Bij Arsenal zal de Engelsman Huss Fahmy vervangen, die de functie recentelijk nog invulde. Garlick zal zich in het Emirates Stadium gaan bezighouden met de contracten van de spelers van Arsenal.

Verwacht jij dat Ajax met 1-3 wint op bezoek bij FC Twente? Zet dan in en krijg 8,75 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties