Oranje O17 speelt gelijk tegen Noorwegen

door SJvanveen 4

Oranje O17 is er niet in geslaagd om te winnen van Noorwegen O17 in de tweede poulewedstrijd van het EK O17 in Kroatië. Het werd 2-2.

In de eerste helft was Nederland nog op voorsprong gekomen door Aboukhlal, maar na rust werd het algauw gelijk. Schendelaar kwam slecht uit, torpedeerde zijn tegenstander, maar Larsen kon doorlopen en simpel binnenschuiven: 1-1.

Terwijl Oranje in de eerste helft weinig te duchten had van de Noren, was het in de tweede helft anders. Vijf minuten na de gelijkmaker werd het immers 2-1 voor Noorwegen. Stenevik scoorde. Oranje leek lang af te stevenen op een nederlaag, was het niet dat El Bouchataoui in de allerlaatste minuut een penalty benutte.