Onana direct opgeroepen voor nationale elftal Kameroen

door BartVeenstra 31

Bron Voetbalbond Kameroen

Onana direct opgeroepen voor nationale elftal Kameroen

door BartVeenstra 31

Bron Voetbalbond Kameroen

Laatst geüpdatet

André Onana maakt zich mogelijk op voor zijn rentree in het betaalde voetbal. De doelman van Ajax, aan wiens dopingschorsing vorige week een einde kwam, zou voor het nationale elftal van Kameroen zijn rentree kunnen maken.

Onana is namelijk opgeroepen voor het nationale elftal van Kameroen. De Ajacied is een van de vijf keepers in de selectie van het Afrikaanse land. Afgelopen weekend maakte Onana bij Ajax zijn rentree in de wedstrijdselectie, maar minuten maakte hij (nog) niet. Erik ten Hag gaf de voorkeur aan Remko Pasveer.

Kameroen moet vrezen voor mislopen WK-deelname

Kameroen wacht een belangrijke interlandperiode. Het land van Onana staat in de WK-kwalificatiegroep op dit moment tweede en alleen de nummer één plaatst zich voor de derde en tevens laatste ronde van de WK-kwalificatie richting het WK in Qatar.

Op dit moment heeft Kameroen één punt minder dan Ivoorkust. Beide landen treffen elkaar deze interlandperiode en zodoende wordt een intense kraker tussen Kameroen en Ivoorkust verwacht. Of Onana meteen minuten zal maken, is nog afwachten.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties