NOS: 'Kans klein dat De Boer aanblijft als bondscoach Oranje'

door Bart Veenstra 71

Bron NOS

NOS: 'Kans klein dat De Boer aanblijft als bondscoach Oranje'

door Bart Veenstra 71

Bron NOS

Laatst geüpdatet

De NOS meldt dinsdag dat de kans klein is dat Frank de Boer aanblijft als bondscoach van het Nederlands elftal. De KNVB voert deze week al gesprekken met de keuzeheer om diens toekomst als bondscoach van Oranje.

De publieke omroep schrijft dat uit diverse hoeken te horen is dat de kans klein is dat De Boer nog op de bank zit als Oranje het op 1 september in het kader van de WK-kwalificatie opneemt tegen Noorwegen. Na het teleurstellend verlopen EK ligt De Boer hevig onder vuur.

Het duel met Noorwegen is voor Oranje haast cruciaal, omdat het Nederlands elftal eerder al onderuit ging bij Turkije. Mocht Oranje ook in Noorwegen verliezen, dreigt men het WK in Qatar mis te lopen.

Algemeen Dagblad: 'Vertrek De Boer is aanstaande'

Het Algemeen Dagblad is ook ingehaakt op de situatie omtrent De Boer. 'De conclusie zal later vandaag volgen: het vertrek van Frank de Boer is aanstaande. Nog vandaag wordt die knoop doorgehakt.'

De krant schrijft dat De Boer waarschijnlijk zelf de handdoek gooit. 'Maar ook binnen de top van de KNVB leeft de overtuiging dat de samenwerking geen toekomst meer heeft. Voor de uitwedstrijd tegen Noorwegen op 1 september moet er een nieuwe bondscoach voor de groep staan, amper negen maanden na De Boers aanstelling.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties