Neres genomineerd voor Speler van de Week in Europa League | Ajax Showtime

Neres genomineerd voor Speler van de Week in Europa League

door NickOoms 10

Neres genomineerd voor Speler van de Week in Europa League

door NickOoms 10

Laatst geüpdatet

David Neres heeft donderdagavond tegen Young Boys (0-2 winst) een uitstekende wedstrijd gespeeld. De Braziliaan was van grote waarde door de eerste treffer te scoren. Mede door het scoren van een doelpunt is Neres door de UEFA genomineerd voor Speler van de Week in de Europa League.

Vorige week was teamgenoot en aanvoerder Dusan Tadić kandidaat om de presitigieuze prijs te winnen, maar uiteindelijk werd de Serviër niet de winnaar. Eén week later maakt teamgenoot Neres kans om de Speler van de Week in de Europa League te worden.

Naast de Braziliaanse buitenspeler zijn ook Mislav Orsic (Dinamo Zagreb), Borja Mayoral (AS Roma) en Gerard Moreno (Villarreal CF) genomineerd. Het winnen van de prestigieuze prijs zal een bekroning zijn op het werk wat Neres de laatste weken laat zien.

Martínez in Team van de Week, Neres niet

Lisandro Martínez is door de UEFA opgenomen in het Team van de Week. De Argentijn is door zijn goede spel tegen Young Boys de enige Ajacied die hiervoor is geselecteerd. Dat is enigszins merkwaardig te noemen, daar Neres wel kans maakt op de prijs voor Speler van de Week.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties