Mazraoui poseert met Halilhodzic, terugkeer bij Marokko lijkt aanstaande

door NielsOpdam 43

Bron Le360

Mazraoui poseert met Halilhodzic, terugkeer bij Marokko lijkt aanstaande

door NielsOpdam 43

Bron Le360

Laatst geüpdatet

Noussair Mazraoui lijkt terug te keren bij het nationale elftal van Marokko. De Ajacied had ruzie met bondscoach Vahid Halilhodzic, maar de Bosniër bezocht Mazraoui in Amsterdam voor een gesprek, zo is te zien op beelden van Le360.

De rechtsachter van Ajax speelde in november 2020 zijn laatste interland voor het Marokkaanse elftal. Dat was zijn twaalfde interland voor De Leeuwen van de Atlas. Nu lijkt de Ajacied, die na dit seizoen naar Bayern München vertrekt, terug te keren. Op een foto is te zien dat Mazraoui en Halilhodzic samen achter een Marokkaanse vlag poseren. Hiermee lijkt een verzoening bevestigd.

In maart van dit jaar liet Mazraoui nog weten voorlopig niet voor de nationale ploeg te spelen. 'De afgelopen anderhalf jaar ben ik zonder reden of uitleg niet opgeroepen voor de nationale ploeg. De afgelopen anderhalf jaar heeft geen enkel persoon van de federatie of staf de tijd genomen om te communiceren of mij te vragen wat hier precies de reden achter was. Nooit eerder heb ik dit gebrek aan respect voor mij als professioneel atleet of als persoon in het algemeen gevoeld.'

Halilhodzic heeft ook een conflict met oud-Ajacied Hakim Ziyech en Amine Harit. Naar alle waarschijnlijkheid gaat de bondscoach ook proberen om hen voor zich te winnen. Eind dit jaar speelt Marokko, net als het Nederlands elftal, op het WK in Qatar. Wie weet met Ziyech en Harit.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties