Mazraoui enige Ajacied in Eredivisie Elftal van de Maand

door Bart Veenstra 42

Bron Eredivisie

Mazraoui enige Ajacied in Eredivisie Elftal van de Maand

door Bart Veenstra 42

Bron Eredivisie

Laatst geüpdatet

Noussair Mazraoui is de enige Ajacied in het Eredivisie Elftal van de Maand. Dat meldt de Eredivisie vrijdag via de officiële kanalen. Niet Ajax, maar AZ is dit keer hofleverancier voor het Elftal van de Maand van de Eredivisie.

Dat Ajax geen hofleveranciers in het Eredivisie Elftal van de Maand is, is voor het eerst dit seizoen. En dat terwijl Ajax in januari dankzij zeges op FC Utrecht (0-3) en PSV (1-2) weer lijstaanvoerder is.

Op de site van de Eredivisie valt te lezen dat Brian Brobbey twee minuten tekort kwam om aan de eis van de zestig procent speeltijd te voldoen. De spits scoorde tegen FC Utrecht twee doelpunten, terwijl hij ook tegen PSV trefzeker was.

Volledige Elftal van de Maand

Namens AZ staan Owen Wijndal, Sam Beukema en Yukinara Sugawara in het Elftal van de Maand. Verder bestaat het Elftal van de Maand uit Sonny Stevens (SC Cambuur), Mees Hilgers (FC Twente), Orkun Kökcü (Feyenoord), Fredrik Aursnes (Feyenoord), Loïs Openda (Vitesse), Luca de la Torre (Heracles Almelo) en Michiel Kramer (RKC Waalwijk).

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties