'Lijkt alsof doel kleiner wordt met Scherpen in het doel'

door Bart Veenstra 13

Bron ESPN

Bron ESPN

SC Cambuur-trainer Henk de Jong is zeer lovend over Ajax-doelman Kjell Scherpen. De oefenmeester zag zijn elftal in het duel met Jong Ajax (1-1) in de eerste helft veel kansen creëren, maar elke keer stond Scherpen in de weg.

'In de eerste helft had het 2-4 voor ons moeten staan. Maar die Scherpen houdt alles tegen. Dat doet hij altijd tegen ons. Het is net alsof de goal kleiner wordt met die grote kerel in het doel', aldus De Jong tegenover ESPN.

Volgens De Jong had SC Cambuur in de tweede helft alles onder controle tot de laatste minuut. 'We hadden ook met 2-1 kunnen verliezen, maar als je de hele wedstrijd kijkt is een gelijkspel klaar. Jong Ajax-uit op dit veld is toch net even wat anders dan kunstgras en ze zijn tegen ons altijd net wat beter. We moeten reëel zijn, het is een mooi punt voor ons.'

Denk jij dat Ajax met 4-0 wint van Sparta Rotterdam? Zet in en krijg 9,10 keer je inzet terug!