KNVB verplaatst twee competitieduels van Jong Ajax

door Gino Haverkamp 3

Bron KNVB

KNVB verplaatst twee competitieduels van Jong Ajax

door Gino Haverkamp 3

Bron KNVB

Laatst geüpdatet

De KNVB heeft twee Keuken Kampioen Divisie-wedstrijden van Jong Ajax verplaatst. De duels met Jong FC Utrecht en FC Volendam, die overigens na de winterstop gespeeld worden, zijn mede op verzoek van ESPN vervroegd, zo maakt de bond bekend op de eigen website. De speeldagen blijven hetzelfde, enkel de tijdstippen veranderen.

Jong FC Utrecht - Jong Ajax stond oorspronkelijk gepland voor maandag 10 januari 2022 om 20.00 uur, maar de KNVB heeft het aanvangstijdstip veranderd naar 18.45 uur op dezelfde dag. De uitwedstrijd tegen FC Volendam zou gespeeld worden op vrijdag 15 april 2022 om 20.00 uur, maar dat is ook 18.45 uur op diezelfde dag geworden. Zodoende zijn beide wedstrijden met een uur en een kwartier vervroegd.

De KNVB heeft de wijzigingen op verzoek van de clubs, de lokale autoriteiten en zendgemachtigde ESPN doorgevoerd. Naast de twee wedstrijden van Jong Ajax zijn er nog zes andere Keuken Kampioen Divisie-duels verplaatst. Die veranderingen zijn te vinden op de website van de KNVB.

AS zit in de betá-fase met een Forum. We hebben ook een rubriek waar je tips achter kan laten of technische fouten kan melden. Klik op de link om feedback achter te laten

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties