Klaassen en Blind beginnen in Oranje-basis tegen Montenegro

door NielsOpdam 2

Bron AS

Klaassen en Blind beginnen in Oranje-basis tegen Montenegro

door NielsOpdam 2

Bron AS

Laatst geüpdatet

Davy Klaassen en Daley Blind beginnen in de basisopstelling van het Nederlands elftal tijdens het WK-kwalificatieduel met Montenegro. Beide ploegen trappen om 20.45 uur af. Ryan Gravenberch en Devyne Rensch moeten plaatsnemen op de bank.

Louis van Gaal kiest onder de lat opnieuw voor Justin Bijlow. Denzel Dumfries is de rechtsachter van Oranje, terwijl Stefan de Vrij en Virgil van Dijk het centrale duo vormen. Blind begint als linksachter in de basisopstelling.

Frenkie de Jong, Georginio Wijnaldum en Klaassen vormen het middenveld van het Nederlands elftal. Voorin begint Donyell Malen als rechtsbuiten. Hij vervangt daar Steven Berghuis, die ontbreekt wegens een blessure. Memphis Depay is de spits en aan de linkerkant begint Arnaut Danjuma.

Het Nederlands elftal kan zich vanavond plaatsen voor het WK 2022 in Qatar. Als Oranje wint in Montenegro en Noorwegen punten verspeelt tegen Letland, dan is plaatsing een feit. De Noren spelen om 18.00 uur al tegen de Letten. Zo weet het Nederlands elftal om 20.45 uur precies wat het moet doen tegen Montenegro.

Opstelling Nederlands elftal:

Bijlow; Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Blind; Klaassen, De Jong, Wijnaldum; Malen, Memphis, Danjuma.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties