Italiaanse pers verwacht Traoré in de spits | Ajax Showtime

Italiaanse pers verwacht Traoré in de spits

door NickOoms 24

Italiaanse pers verwacht Traoré in de spits

door NickOoms 24

Laatst geüpdatet

De Italiaanse media verwachten Lassina Traoré dinsdagavond in de spits in de Champions League-wedstrijd tussen Atalanta Bergamo en Ajax. De aanvaller van de Amsterdammers viel tegen Liverpool FC in de slotfase nog in en mocht tegen VVV-Venlo vijf doelpunten en drie assists noteren.

Corriere dello Sport denkt dat 'goaltjesdief' Traoré de geblesseerde Mohammed Kudus in de spitspositie vervangt. De Ghanees begon vorige week woensdag in het duel tegen Liverpool als spits, maar moest zich noodgedwongen laten vervangen. Ook La Gazette dello Sport verwacht de Burkinees in de basis tegen Atalanta Bergamo. De Italiaanse krant kopt met: 'Het duel tussen Zapata en Traoré' en vraagt zich hardop af of Ajax in een 4-3-3 formatie aantreedt of toch in een 4-2-3-1 formatie zal spelen. La Gazette dello Sport verwacht bij een 4-2-3-1 formatie Daley Blind in de verdediging en Quincy Promes op 'tien' achter Traoré.

Het Algemeen Dagblad verwacht dinsdagavond een andere voorhoede dan de Italiaanse kranten. Zij verwachten, net als in de Champions League-campagne van 2018-2019, Dusan Tadić in de spits. De Serviër wordt op de flanken ondersteund door de Brazilianen David Neres en Antony.

Denk jij dat Ajax na twintig minuten op voorsprong staat in Bergamo? Zet in en krijg 5 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties