Huntelaar knipoogt naar Onana: 'Eerst gewoon even doelpunten maken'

door BadembaBarrie 23

Klaas-Jan Huntelaar is een gelukkig man na afloop van VVV-Venlo - Ajax. De spits pakte als invaller twee doelpunten mee in de record brekende 0-13 zege van de Amsterdammers, waaronder een doelpunt uit een penalty. In gesprek met FOX Sports reageert de altijd gretige Ajacied op de bijzondere middag.

Huntelaar viel uiteindelijk in de zeventigste minuut in, maar stond al eerder te popelen om zijn bijdrage te leveren aan de overwinning. Toch bleef hij geduldig. 'We hebben een goede bank en iedereen wil spelen, dus dan is het afwachten op je moment en voor mij kwam dat moment in de tweede helft.'

Huntelaar verzorgde de tiende en elfde Amsterdamse treffers, waarvan één vanaf de strafschopstip. Iets waar André Onana stiekem ook wel zin in had. Huntelaar liet zich die kans echter niet ontnemen. 'Als je er één of twee hebt in liggen is het leuk voor de keeper een keer, maar eerst gewoon even doelpunten maken.'