Huntelaar: 'Ajax blijft grote liefde in Nederland'

door Bart Veenstra 27

Huntelaar: 'Ajax blijft grote liefde in Nederland'

door Bart Veenstra 27

Laatst geüpdatet

In de afgelopen maanden waren er volop speculaties over een mogelijke terugkeer van Klaas-Jan Huntelaar bij Ajax. Uiteindelijk hakte de spits de knoop door en koos hij voor een langer verblijf bij Schalke 04. In gesprek met het Duitse Kicker geeft de Achterhoeker tekst en uitleg.

'Natuurlijk heb ik in het afgelopen jaar gezegd dat Ajax een geweldige club is. Dat meen ik ook echt', begint hij. 'Ajax is mijn grote liefde in Nederland, maar Schalke 04 is weer mijn grote liefde in Duitsland. Ik wil hier dan ook blijven en ben volledig gefocust op het komende seizoen', aldus de aanvaller, die daarmee definitief een einde maakt aan de geruchten over een mogelijke terugkeer naar Ajax deze zomer.

Verder geeft Huntelaar aan dat hij uitkijkt naar de komst van de Zwitser Breel Embolo. 'Hij sluit na zijn vakantie aan bij de selectie, daar kijk ik echt naar uit. Ik hoop dat hij het kan laten zien. Het is namelijk altijd zo: als een speler veel kwaliteiten met zich meebrengt, wordt iedereen daar beter van.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties