Huisman: 'Campagnevoerders boos over besluit'

door Lisanne 13

Huisman: 'Campagnevoerders boos over besluit'

door Lisanne 13

Laatst geüpdatet

De campagnevoerders van het oude Ajax-logo zijn boos en teleurgesteld nadat de directie van de Amsterdamse club bekendmaakte het klassieke logo niet opnieuw in te voeren. Dit laat Sander Huisman van de AFCA Supportersclub weten tegenover AT5.

De actievoerders waren al ruim een jaar bezig met een campagne om het oude logo terug te krijgen. 'We zaten in januari bij de directie als werkgroep. We zaten met zijn vieren, waarin de voorzitter van de directie Michael Kinsbergen heel duidelijk de stelling poneerde dat er in ieder geval genoeg draagvlak was vanuit de supporters. De directie was zeker welwillend om een positief advies te schrijven', zo vertelt Huisman.

De voorzitter van de Supportersclub zegt het onbegrijpelijk te vinden dat de directie tot dit besluit is gekomen. Juist omdat het grootste deel van de supporters voor het oude logo is. De campagnevoerders leggen zich dan ook nog niet direct neer bij het besluit. Het plan is dat prominente leden hun mening uitspreken om zo de directie onder druk te zetten. Ook komt er nog overleg met Ajax of en hoe hun achterban persoonlijk uitleg krijgt van de directie.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties