Hansen baalt ondanks eigen 'mooie rol' bij openingstreffer

door Jesse ter Haar 1

Bron ESPN

Bron ESPN

Sontje Hansen baalt van het door Jong Ajax weggeven van de zo goed als zeker lijkende overwinning dinsdagavond op bezoek bij FC Volendam. Zelf was de aanvaller goed voor de assist bij de openingstreffer, maar door een hectische slotfase werd het 3-2 voor de thuisploeg.

'Het ging voor mij echt supersnel. Het is balen dat het is gebeurd', begint hij te vertellen tegenover ESPN. 'Ik vond dat wij de veel betere ploeg waren. Voor mij was er ook een mooie rol met een assist en dan is het echt balen dat we zo verliezen.'

Ondanks de nederlaag kan Hansen terugkijken op een mooie assist bij de 0-1 van Naci Ünüvar. Hij omschrijft de goal. 'We hadden tijdens de rust aangegeven dat we de bal vaker moesten kantelen. Dat gebeurde en daarna had ik een mooie actie naar binnen toe. Ik hoorde iemand en ik dacht: ik pass hem. Toevallig was dat Naci en hij schoot hem goed in.'

Tot slot gaat hij in op de grote fout die Youri Regeer maakte in aanloop naar de 3-2 in blessuretijd. 'Deze dingen gebeuren in een carrière. Morgen heb je weer een kans, je moet gewoon doorgaan. Volgende week hebben we weer een wedstrijd en dan moet hij weer honderd procent geven. Het moet snel uit zijn hoofd gaan en dan komt het wel goed.'

Verwacht jij dat Ajax en Lille OSC met 1-1 gelijkspelen in Amsterdam? Zet dan in en krijg 5,90 keer je inzet terug!