Haller: 'Persoonlijk waren het ook zes maanden om aan te passen'

door NielsOpdam 47

Bron Ajax TV

Haller: 'Persoonlijk waren het ook zes maanden om aan te passen'

door NielsOpdam 47

Bron Ajax TV

Laatst geüpdatet

Sébastien Haller kijkt terug op een goed seizoen, zo vertelt hij aan Ajax TV. De spits tekende in januari bij Ajax en heeft zich in de afgelopen maanden aangepast. Haller hoopt dat het nieuwe seizoen minimaal net zo goed is als het afgelopen seizoen.

'Het was een erg goed seizoen', begint Haller. 'Ik speelde in de competitie, we wonnen de twee competities, dus ik kan alleen maar tevreden zijn over de teamresultaten. Voor mij persoonlijk waren het ook zes maanden om aan te passen. Er zijn nog een paar dingen te doen om me perfect te settelen en perfect te voelen, maar ik ben echt gelukkig en voel me goed. Ik hoop dat het volgende seizoen minimaal net zo goed is.'

Zondag scoorde Haller de honderdste Eredivisie-goal van Ajax dit seizoen. 'Ik weet dat het een bijzondere goal was. We moesten het seizoen goed afsluiten, honderd doelpunten maken en de drie punten pakken. Dat was onze motivatie voor deze wedstrijd.' Haller scoorde de honderdste Ajax-treffer in zijn honderdste Eredivisiewedstrijd. 'Twee keer honderd, dat is leuk', reageert de spits op die statistiek.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties