Geruchtenmolen: 'United bereidt laatste poging voor om Antony binnen te halen'

door NielsOpdam 1753

Bron AS

Geruchtenmolen: 'United bereidt laatste poging voor om Antony binnen te halen'

door NielsOpdam 1753

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is officieel open en dus nemen de geruchten over Ajax toe. Ajacieden worden in verband gebracht met clubs uit het buitenland, vooral interessant talent uit het buitenland weer aan Ajax gelinkt wordt. In de Geruchtenmolen lees je de laatste transfergeruchten rond de club, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Zaterdag 23 juli

'United bereidt laatste poging voor om Antony binnen te halen'

Manchester United heeft het binnenhalen van Antony nog altijd niet opgegeven, zo schrijft GOAL zaterdag. Volgens het medium bereiden de Engelsen een laatste poging voor om de Ajax-aanvaller binnen te halen. De Amsterdamse club wil de Braziliaan niet kwijtraken en 'frustreert' Manchester United met de vraagprijs van 80 miljoen euro. De Engelse club is niet bereid om aan die vraagprijs te voldoen, maar is wél bereid om het eerdere bod van 60 miljoen euro te verhogen.

Woensdag 20 juli

'Bologna is geïnteresseerd in Schuurs'

Het Italiaanse Bologna heeft interesse in Perr Schuurs, zo schrijft Nicolò Schira woensdag op zijn Twitter-account. Volgens de journalist wil Giovanni Sartori, de nieuwe technisch directeur van Bologna, Schuurs al twee jaar hebben. Sartori was tot voor kort technisch directeur bij Atalanta Bergamo. In het verleden werd de Ajacied ook al gelinkt aan Atalanta.

'Liverpool doet bij Ajax navraag naar Antony'

Liverpool zou bij Ajax navraag hebben gedaan naar Antony, zo meldt Football Insider. De Engelse grootmacht zou hebben gevraagd of een transfer deze zomer tot de mogelijkheden behoort. Bij Ajax geldt al langer dat iedere speler in principe te koop is, mits de juiste de prijs voor een speler betaald wordt. Ajax zou zo'n tachtig miljoen euro voor Antony verlangen, zo schreven binnen- en buitenlandse media eerder. Net als Manchester United eerder lijkt ook Liverpool niet aan die vraagprijs te willen voldoen.

Dinsdag 19 juli

'Ajax informeert bij FC Barcelona naar situatie Braithwaite'

Ajax heeft bij FC Barcelona geïnformeerd naar de situatie van Martin Braithwaite, zo schrijft Todo Fichajes dinsdagmiddag. Zijn huidige club staat ervoor open hem naar Amsterdam te laten vertrekken, aangezien hij niet in de plannen van trainer Xavi voorkomt. De spits zelf echter, is huiverig om FC Barcelona te verlaten. FC Barcelona zou slechts vijf miljoen euro voor de aanvaller verlangen, maar Ajax bracht nog geen bod uit.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties