Geruchtenmolen: 'Ajax informeert naar Gabriel Pereira'

door NielsOpdam 247

Geruchtenmolen: 'Ajax informeert naar Gabriel Pereira'

door NielsOpdam 247

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is gesloten, maar dat betekent niet dat de geruchten omtrent Ajax stoppen. Ajacieden worden in verband gebracht met clubs uit het buitenland, terwijl vooral talent uit het buitenland weer aan Ajax gelinkt wordt. In de Geruchtenmolen lees je de laatste transfergeruchten rond de club, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Vrijdag 29 oktober
'Ajax informeert naar Gabriel Pereira'

Ajax heeft interesse in Gabriel Pereira, een Braziliaanse aanvaller van Corinthians, zo meldt UOL. 'In de afgelopen dagen informeerden twee Europese clubs naar de situatie van Gabriel Pereira: Ajax en Eintracht Frankfurt.' Naast deze twee clubs hebben ook Benfica en Real Betis interesse in de Braziliaan. 'Alle geïnteresseerde clubs waren beschikbaar om een voorcontract te bespreken.' Ajax heeft zich volgens UOL dus gemeld bij de entourage van Pereira. Clubs mogen met de speler spreken, omdat zijn contract binnen zes maanden afloopt, in maart 2022.

Woensdag 27 oktober
'Ten Hag niet geïnteresseerd in Newcastle United'

Erik ten Hag is volgens The Daily Star helemaal niet geïnteresseerd om trainer te worden van Newcastle United. Eerder kwam het bericht naar buiten dat de Premier League-club bereid zou zijn om een miljoenensalaris te betalen om hem de Ajax-oefenmeester over te halen. Ten Hag zou echter geen interesse tonen in het project dat de recentelijk overgenomen club voor ogen heeft. Newcastle United heeft recentelijk Steve Bruce ontslagen en is nog steeds op zoek naar een vervanger. Paulo Fonseca, die met AS Roma vorig seizoen nog Ajax uitschakelde in de Europa League, is vooralsnog de favoriet om de nieuwe trainer te worden.

Dinsdag 26 oktober
'Newcastle United bereid om Ten Hag miljoenensalaris te betalen'

Erik ten Hag kan bij Newcastle United een miljoenensalaris ontvangen als hij de nieuwe manager wordt van de club. Dat meldt The Daily Mail dinsdagmiddag. De Ajax-trainer zou een salaris van 13 miljoen euro kunnen ontvangen. Daarmee zou de Tukker het op-twee-na hoogste salaris kunnen krijgen van de Premier League. Alleen Pep Guardiola en Jürgen Klopp ontvangen momenteel meer dan de andere coaches van de Engelse topcompetitie.

'Overmars niet de topkandidaat bij Newcastle United'

Newcastle United is na de overname door een steenrijk investeringsfonds uit Saudi-Arabië op zoek naar een sportief directeur. Marc Overmars werd al gelinkt aan de Engelse club, en volgens sommige media zou hij zelfs al in gesprek zijn, maar de vraag is wat daarvan waar is. Het Engelse medium The Daily Star meldt nu namelijk dat niet Overmars, maar Jason Wilcox dé topkandidaat is. Wilcox, die als voetballer uitkwam voor Blackburn Rovers en het nationale elftal van Engeland, is nu hoofd jeugdopleidingen bij Manchester City.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties