Geruchtenmolen: 'Slot definitief niet de nieuwe trainer van Ajax'

door NielsOpdam 355

Bron AS

Geruchtenmolen: 'Slot definitief niet de nieuwe trainer van Ajax'

door NielsOpdam 355

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is gesloten, maar dat betekent niet dat de geruchten rond Ajax stoppen. Ajacieden worden in verband gebracht met clubs uit het buitenland, terwijl vooral talent uit het buitenland weer aan Ajax gelinkt wordt. In de Geruchtenmolen lees je de laatste transfergeruchten rond de club, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Zondag 8 mei

'Slot definitief niet de nieuwe trainer van Ajax'

Arne Slot wordt definitief niet de nieuwe hoofdtrainer van Ajax. Dat meldt het doorgaans goed ingevoerde Feyenoord Transfermarkt. 'Mij is ter oren gekomen dat Arne Slot komend seizoen NIET de hoofdtrainer van Ajax gaat worden - de Amsterdammers hebben hun keuze definitief op een andere naam laten vallen', schrijft het medium zondagmiddag op Twitter.

Woensdag 4 mei

'Naast Ajax willen ook Atalanta en Bologna Schreuder inlijven'

Ajax heeft er concurrentie bij in de strijd om Alfred Schreuder. De oefenmeester zou bij Ajax de opvolger moeten zijn van Erik ten Hag, al heeft Schreuder er nu twee Italiaanse opties bij. Volgens TuttoMercatoWeb zouden ook Atalanta Bergamo en Bologna in Schreuder hun nieuwe trainer zien. Schreuder strijdt op dit moment met zijn huidige club Club Brugge om de Belgische landstitel en pas na die titelstrijd zal hij een beslissing nemen over zijn toekomst.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties