Geruchtenmolen: 'Ook United wil Sulemana; Overmars gaat langs' | Ajax Showtime

Geruchtenmolen: 'Ook United wil Sulemana; Overmars gaat langs'

door BadembaBarrie 125

Bron AS

Geruchtenmolen: 'Ook United wil Sulemana; Overmars gaat langs'

door BadembaBarrie 125

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is voorlopig nog gesloten, maar dat betekent niet dat de geruchtenmolen ook stilstaat. Ajacieden worden in verband gebracht met clubs uit het buitenland, terwijl vooral talent uit het buitenland weer aan Ajax gelinkt wordt. In de Geruchtenmolen lees je de laatste transfergeruchten rond de club, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Zondag 9 mei

'Ook United wil Sulemana; Overmars gaat langs'

Naast Ajax lijkt ook Manchester United in de race te zijn voor Kamaldeen Sulemana. Het begeerde Ghanese supertalent wordt al enkele maanden aan Ajax gelinkt, maar The Daily Mail schrijft dat ook United gecharmeerd zou zijn. De Amsterdammers blijven voorlopig echter wel favoriet om de aanvaller van FC Nordsjaelland in te lijven. Marc Overmars zou aankomende week bovendien van plan zijn op het vliegtuig te stappen om Sulemana in levende lijven aan het werk te zien.

Zaterdag 8 mei

'FC Barcelona ziet in Gravenberch opvolger Busquets'

FC Barcelona ziet in Ryan Gravenberch de opvolger van Sergio Busquets. Dat meldt El Mundo Deportivo. De Catalaanse krant schrijft dat Gravenberch al langer op het lijstje van Barça staat. Bovendien zou trainer Ronald Koeman erg gecharmeerd zijn van de middenvelder van Ajax. Busquets, inmiddels 32 jaar oud, heeft bij FC Barcelona nog een contract tot medio 2023. Of Gravenberch een transfer maakt, zal moeten blijken. De middenvelder gaf al meermaals aan te willen blijven bij Ajax.

Vrijdag 7 mei

'Arsenal wil Onana overnemen van Ajax'

Het Engelse Goal.com meldt dat Arsenal André Onana graag wil overnemen van Ajax. De Engelse club, die donderdagavond werd uitgeschakeld in de Europa League, wacht wel het hoger beroep van Onana tegen zijn dopingstraf af. Afgelopen januari zou er volgens Goal ook al contact zijn geweest tussen Arsenal en de zaakwaarnemer van Onana.

Naar verluidt zou Ajax twaalf miljoen pond voor Onana willen hebben mocht het hoger beroep succesvol zijn. Zo niet, zou een bedrag rond de zeven miljoen pond genoeg moeten zijn. Naast Arsenal zouden er ook clubs uit Duitsland en Frankrijk interesse hebben in Onana. Op dit moment is Bernd Leno eerste keeper bij Arsenal, al maakt de Duitser geregeld kostbare fouten. Of Onana een transfer naar Arsenal ziet zitten, is nog maar de vraag. De Londense club speelt volgend seizoen voor het eerst sinds 25 jaar (!) zeer waarschijnlijk geen Europees voetbal.

Denk jij dat Haller de eerste goal scoort en Ajax wint van Feyenoord? Zet in en krijg 5,50 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties