Geruchtenmolen: 'Napoli wil Tagliafico huren van Ajax'

door Gino Haverkamp 532

Bron AS

Geruchtenmolen: 'Napoli wil Tagliafico huren van Ajax'

door Gino Haverkamp 532

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is nog de hele maand augustus geopend en dat betekent dat de geruchten nog altijd op volle toeren draaien. Ajacieden worden in verband gebracht met clubs uit het buitenland, terwijl vooral talent uit het buitenland weer aan Ajax gelinkt wordt. In de Geruchtenmolen lees je de laatste transfergeruchten rond de club, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Vrijdag 13 augustus

'Napoli wil Tagliafico huren van Ajax'

Nicolás Tagliafico zou door zijn zaakwaarnemer zijn aangeboden bij Napoli, zo weet CalcioNapoli24 te melden. Sportief directeur Cristiano Giuntoli zou wel oren hebben naar de Argentijnse linksback, al 'neemt hij zijn tijd'. Vaste linksback Faouzi Ghoulam kampt met een zware blessure, terwijl Tagliafico ook beschikt over een Italiaans paspoort. Derhalve zou hij een aantrekkelijke optie voor de club uit Napels zijn. Napoli wil de Ajacied echter huren. Daar zou dan wel een optie tot koop, zij het verplicht of niet, bij zitten.

Dinsdag 10 augustus

'Ajax grote favoriet om Rubin Kazan-aanvaller binnen te halen'

Volgens de Russische journalist Andro Kheladze is Ajax de grote favoriet om Khvicha Kvaratskhelia te contracteren. De 20-jarige Georgiër werd deze zomer al eerder in verband gebracht met een transfer naar Ajax, dat volgens de Russische berichtgeving op het punt staat om het eveneens in Kvaratskhelia geïnteresseerde AC Milan en Borussia Mönchengladbach af te troeven. Rubin Kazan, de club waar Kvaratskhelia nog tot medio 2024 onder contract staat, zou tussen de vijftien en de twintig miljoen euro voor de aanvaller willen ontvangen.

Is Kvaratskhelia volgens jou een goede versterking voor Ajax? Laat het weten in ons forum!

Maandag 9 augustus

'Eriksen zet eerste stappen richting terugkeer naar Ajax'

Volgens Omar Hawwash, journalist van Blaugranagram, heeft Christian Eriksen de eerste stappen gezet om terug te keren bij Ajax. De verslaggever zou de informatie verkregen hebben van bronnen die dicht bij de Deense spelmaker staan. Gezien zijn inwendige defibrillator mag hij niet meer in de Italiaanse Serie A spelen, maar de medische staf van Ajax zou een check uitgevoerd hebben én groen licht gegeven hebben voor het vervolgen van de deal.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties