Geruchtenmolen: 'Franse club met interesse in Onana is Monaco'

door MelleGoekoop 52

Geruchtenmolen: 'Franse club met interesse in Onana is Monaco'

door MelleGoekoop 52

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is nog gesloten, maar dat betekent niet dat de geruchtenmolen ook stilstaat. Ajacieden worden in verband gebracht met clubs uit het buitenland, terwijl vooral talent uit het buitenland weer aan Ajax gelinkt wordt. In de Geruchtenmolen lees je de laatste transfergeruchten rond de club, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Vrijdag 18 juni

'Franse club met interesse in Onana is Monaco'

De Franse club die André Onana voor de neus van Arsenal probeert weg te kapen, is AS Monaco. Vorige week verschenen geruchten dat er een Franse club was met interesse voor de keeper van Ajax. Volgens Foot Mercato staat Onana bovenaan het lijstje van de Monegasken, die ook de situatie van Bayern Münchens Alexander Nübel in de gaten houden.

Maandag 14 juni

'Zoekend FC Barcelona ziet alternatief in Tagliafico' 

FC Barcelona is nog steeds op zoek naar een linksback. Júnior Firpo is op weg naar de uitgang en daardoor is een nieuwe stand-in voor Jordi Alba nodig. Muno Deportivo weet dat José Gayá de favoriet is, maar dat Nicolás Tagliafico als een alternatief wordt gezien indien Gayá onhaalbaar blijkt. Tagliafico heeft al meermaals aangegeven dat hij open staat voor een vervolgstap, maar of hij een reserverol wil spelen in Catalonië is onduidelijk.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties