Geruchtenmolen: 'Ajax volgt situatie Barça-talent Blanco nauwgezet'

door BadembaBarrie 515

Bron AS

Geruchtenmolen: 'Ajax volgt situatie Barça-talent Blanco nauwgezet'

door BadembaBarrie 515

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is gesloten, maar dat betekent niet dat de geruchten rond Ajax stoppen. Ajacieden worden in verband gebracht met clubs uit het buitenland, terwijl vooral talent uit het buitenland weer aan Ajax gelinkt wordt. In de Geruchtenmolen lees je de laatste transfergeruchten rond de club, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Donderdag 28 april

'Ajax volgt situatie Barça-talent Blanco nauwgezet'

Ajax heeft serieuze interesse in Fabio Blanco, zo meldt het Spaanse AS. Blanco komt momenteel uit voor het tweede elftal van FC Barcelona en wordt binnen de club gezien als een groot talent. Om geld vrij te maken voor versterkingen, is het volgens AS niet geheel onrealistisch dat Barça openstaat voor een zomers vertrek met bijvoorbeeld een terugkoopoptie in de deal.

Voor Blanco zou het bovendien niets nieuws zijn om een nieuwe club al na een half jaar achter zich te laten. De jonge Spanjaard vertrok in de zomer van 2021 vanuit de jeugdopleiding van Valencia naar Eintracht Frankfurt, maar verhuisde in januari dit jaar dus alweer terug naar zijn geboorteland om zich bij Barça B te melden. Mocht het inderdaad tot een transfer komen, is Ajax samen met Borussia Dortmund een belangrijke gegadigde.

Woensdag 27 april

'Haller in navolging van Ten Hag mogelijk ook naar Manchester United'

Sébastien Haller lijkt de clubs voor het uitkiezen te hebben. De spits van Ajax werd dinsdag al gelinkt aan Bayern München en nu zou ook Manchester United in de rij voor hem te staan. In Engeland melden onder meer The Mail en The Sun over de interesse van de Engelse topclub in Haller. Ajax nam Haller vorig jaar januari voor ruim 22 miljoen euro over van West Ham United. Nu wordt zijn transferwaarde ingeschat op 35 miljoen pond, wat neerkomt op ruim 41,5 miljoen euro.

'Bayern München heeft nu ook Timber in het vizier'

In navolging van Ryan Gravenberch, Noussair Mazraoui en Sébastien Haller wordt nu ook Jurriën Timber gelinkt aan Bayern München. Het is wederom BILD dat uitpakt met het nieuws over Bayern dat interesse heeft in een speler van Ajax. Volgens het Duitse medium zouden de scouts van Bayern enthousiast zijn over de jonge verdediger van Ajax.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties